FRUKOST MED HOLLIES

I morse började jag dagen med ett frukost event organiserat av Joanna Fingal för Hollies. En helt magisk septembermorgon och solen sken varmt över Östermalms vackra fasader. September är nog min favoritmånad när jag tänker efter. Jisses, ljuset är helt otroligt! På sommaren kan det vara för skarpt och det är inte lika opretantiöst som i september, rent generellt alltså. Kom på mig själv att småle när jag tittade på alla som var på väg någonstans imorse. Vackra Stockholm och vackra Stockholmare i höstskrud..

På Hollies frukost visade de upp sina nyheter för vintern kollektioner och de berättade att deras dunjackor nu även går att få med fuskpäls. Jag såg dessa ullfodrade handskar som jag föll för.

Känner mig redo för kyligare dagar med dessa handskar, tänk att det är vantväder snart ändå..

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.