10 FAVORITER I OKTOBER

Vi säger hej till oktober och höst på riktigt. Jag vet att en del tycker det kan kännas lite jobbigt när hösten kommer, mörkret och kylan så jag tänkte vi kunde starta månaden med att göra en Top 10 lista för oktober. Mina favoriter för denna månad. Igår den första oktober tänkte jag att jag skulle starta den på det viset som jag ville att resten av månaden ska bli, sätta tonen. Därför mötte jag upp med en vän jag inte sett på länge. Alldeles för länge. För det är nämligen nr 1 på listan.

  • Ta sig tid att umgås. Fika över en kopp kaffe eller te
  • Ta långa promenader
  • Njuta av naturens sprakande show
  • Tända ljus och sitta framför brasan
  • Göra långkok och dricka ett glas rött vin
  • Läsa den där boken, hemma eller varför inte på café?
  • Ta tag i inredningsprojekt hemma medans det regnar ute
  • Gå på skördemarknad och frossa i grönt och rotfrukter
  • Njuta av oktobersolen, när den väl tittar fram är den underbar och vi behöver tanka så myket d-vitamin som möjligt innan vintern.

Jag försöker alltid förlänga utesäsongen så långt som möjligt, alltså att sitta ute. Inget gör mer för humöret än lite dagsljus och frisk luft. Väldigt underskattat och väldigt effektivt. Ta tillvara på dagsljuset och försök ta en stund i solen.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.