Badrumshyllan

Visa mig ditt badrumsskåp och jag ska säga vem du är.. eller?

Hur pass mycket speglar våra badrumshyllor oss, eller vill vi att det ska spegla oss?.. Jag är väl någon slags “Eco – goes – chic” eller åt det hållet om man ska försöka sätta ord på det..

Badrumshylla

Vårt badrumsskåp är delat i tre sektioner och jag delade nyligen upp dem i en som är min, en som är till mannen och så en till sessan Alma.

När jag ändå var igång och tömde och rensade så satte jag upp lite dekorplast, sett det på Pinterest och eftersom jag är en sån person som faktiskt slutför mycket av det jag pinnar så tänkte jag visa hur det blev..tadaaa! 🙂 Så här blev min del, känns väldigt bra faktiskt!

Badrumsskåp

Om det är så att badrumshyllan / dina hudvårdsprodukter visar “vem” du är eller kanske vem du vill vara.. så antar jag att mitt skåp visar på mycket naturlig och ekologisk hudvård med en liten fransk touch av klassiker som jag inte lyckats lämna (ännu?) Jag är inte mycket för lulllull, färg och produkter som sägs kunna göra det mesta med din hud.. jag är väldigt basic, gillar rena oljor och hydrolater och de får gärna ha en ganska clean, klasisk och avskalad design. Jag vill inte ha produkter med syntetiska färgämnen eller skrikiga etiketter. Innehållet är viktigast men utsidan får gärna vara estetisk med.

Badrumsskåp hudvård

Tyckte att de gjorde sig bra mot “marmor” bakgrunden, eller vad säger ni? Egentligen är det kanske en helt onödig grej att pimpa badrumsskåpet men jag var lite uttråkad och så måste jag säga att det blev mycket trevligare att öppna skåpet och förbereda sig för jobb eller tvätta bort arbetsdagen med för den delen med denna nya look. Jag gillar ju att skapa små njutningstillfällen i vardagen och detta är ett ganska bra exempel på det, små saker och detaljer som gör det lite behagligare att vila ögonen på.

Diy badrumshylla dekorplast marmor

Att sätta upp dekorplasten var lätt, jag bara måttade och klippte ut rätt storlek, tricket att få det snyggt är att vara noggrann här, klipper du snett eller fel blir det inte snyggt.

Sedan sätter du upp det så rakt du bara kan och ser till att det inte blir några fula bubblor, ibland får man göra några gånger tills det blir bra men det är det värt.

Badrumshylla

Lite blommor, en kvist eller en växt i badrummet gör enorm stor skillnad med, just nu har vi pioner, älskade favoritblomma.

Badrum inredning detaljer pioner

Hur ser ditt badrumsskåp ut? Om du gör så här med dekorplasten kan du väl tagga mig på instagram #interiorlinapaciello så hittar jag det, vill så gärna se hur ni gör och hur det blir, om ni blir nöjda och så.

Puss o kram så länge.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.