Pressfrukost

Pressfrukost häxans hus

Denna fredag startade kanske lite trevligare än andra fredagar, solen sken över Stockholm och himlen var hög och blå, styrde min kisa mot söder höjder in bland kolonilotter och hundraåriga småstugor. I en av de få som finns kvar har Hella sin sommarstuga, skrivarlya, örtagård helt enkelt en underbar liten oas mitt inne i stan. Hella har nyligen kommit ut med sin andra bok, Häxans Hus och jag ör med i ett av kapitlen för att dela med mig av några av mina tips.

Imorse hölls Pressfrukost för boken i Hellas underbara trädgård.

Lina paciello

Utsikten härifrån är otrolig, speciellt nu när det äntligen blivit grönt och väggen blommar, köpte med mig pioner till Hella och hade önskat att de var från min egen trädgård men de har inte kommit ännu så det blev köpepioner..

Pioner

Väl hos Hella hade hon dukat upp den ljuvligaste frukostbuffén med massa nyttigheter, som tex björksav medhavtorn..

Havtorn björksav

Och smoothie på hallon, mandel o h nässla..

Smoothie ätbara blommor

Sen satt vi i solen, åt drack, pratade och njöt..

Hella nathorst böös

Sedan tog jag mig in till kontoret för några korta men intensiva jobbtimmar. Helt klart en bra start på fredagen och helgen!❤️

Stor kram

Lina

 

 

 

“Kod för att importera min blogg till Nouw: 0279857841

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.