Al fin y al cabo

…I slutändan är det få saker som verkligen är viktiga i livet.. saker som består och som man minns..det är ofta de "små" stunderna man minns, de som verkar obetydliga just i stunden själv. En sån enkel sak som att ta cyklarna till El Cabo, slutänden, sitta på klipporna och höra havets skvalpa.

Tog min Skeppshult ut på grusiga stigar och packade korgen med filt och gottis.
E fick ta korgen för jag måste införskaffa cykelkorg till min cykel här i Spanien och han är mindre vinglig än vad jag är😂

Det är lite obekvämt att ta sig ut till El Cabo, just därför är det ganska folktomt och fortsätter man runt piren så är det känt att det är en remsa som är för nudister..men stannar man precis innan så är man oftast helt själv, jag som inte gillar myller tycker att det är ganska skönt. Kan sitta länge och höra o h titta på havet som skvalpar mot klipporna. Helt otroligt hur välgörande det är💙 Sånt man tar med sig hem igen och minns.

Sandstrand i all ära men i bland behöver man helt enkelt en saltig och stadig klippa.
Love
Lina

2 thoughts on “Al fin y al cabo

  1. lisoball says:

    Jag är i sommarstugan i Smålandsskogen å känner samma sak. Att det är händelser, som en nappande abborre mitt i middagen å en liten snok som simmar förbi i sjön, som skapar magin i livet! 😍👌🏻

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.