Vintage pieces

På helgerna undviker jag helst stränderna.. speciellt under högsäsong, det är lite för mycket solsugna människor samlade på ett och samma ställe för min smak.
Istället gav vi oss ut på en liten skattjakt.. hitta saker med själ och historia, eller designklassiker och roliga detaljer är något jag gillar. Något som inte längre görs med samma hantverk eller känsla. Något som sticker ut.

Att leta antikviteter i Spanien är fortfarande roligt, priserna är ofta låga och man kan hitta en hel del roliga grejer, i Benidorm finns flera stycken, bra om man har bil för man måste köra lite emellan dem. Googla på rastro Benidorm så kommer de upp lite olika alternativ.. en del har öppet bara söndagar.. andra bara måndagar så det gäller att kolla öppettiderna innan.

Längst in på el Cisne finns en herre med massa 50 och 70-tals klassiker och jag ville ha varenda designlampa och stol jag såg.. speciellt dem i leopard och med rottingsits.

Men man blir hungrig av skattjakt och det var uppåt 37 grader i dag så vi sökte lite skugga här..

Och jag hittade även en fin trappa att fota..

Love
Lina

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.