Marcel Breuer

Ibland har man turen med sig, och älskar man designklassiker som jag gör så kan man säkert säga att jag känner mig nöjd med dagens fynd.. 2 st Bauhaus stolar designade av Marcel Breuer 1928 med karm och i rotting. För en spottstyver dessutom, spottstyver vem säger så egentligen😂🙄

En till mig och en till väskan, precis som i Paris, älskar det med Paris btw, att det alltid finns en pall för väskan, överallt annars får man alltid lägga på marken, bakom ryggen eller på bordet och frågar man om en pall till väskan så ser personalen ut som ljus🙄

Den runda spegeln i bakgrunden hittade jag också, inte alla som orkar gå på marknader och vintagerundor i 36 gradig hetta, men den som förmår det kan ibland hitta fynd. Frågan nu bara är om de stannar här i strandlägenheten eller följer med till Sverige..🤔

Jag hittade även en till stråväska, den lilla där med rosetter som går att stänga med dragkedja😍

SCARF

Några bilder på Marcel Breuer stolar i olika miljöer som jag älskar, hämtade från Pinterest, tänk att jag skulle springa på dem så här under semestern. Stolarna går att köps i nyskick med och kostar då ca 1000-lappen men man vill ju ha en med patina🤗❤️

6 thoughts on “Marcel Breuer

  1. Jasmine says:

    SÅ fin stråväska! Vart/vilken marknad kan man hitta sådana på i Alicante/Torrevieja? Bor här nu över sommaren. Även scarfen från HM är superfin, är den ny? Hittar ej på hemsidan.. tacksam för svar 😊

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.