Anledningen till att han rest till andra sidan jordklotet för oss

På andra sidan jordklotet är han, mer exakt i Venezuela. Ni som följer mig på instagram vet kanske redan att älsklingen rest iväg för 1 vecka sedan. Vi som alltid är tillsammans. Men han gör denna resa för oss alla. Han uppfyller en av sina drömmar och jag stöder honom i detta. Hans drömmar är mina och barnen känner likadant. På alla hjärtans dag när vi var hemma i kalla Sverige skickade han bilder på vad han hittat. Ett hem i hemlandet. Något han drömt om länge. Vilken allahjärtansdarpresent!! Jag tror alla som flyttat till ett annat land kan relatera. Glädjen att ha något eget i sitt egna hemland. Sina rötter och ursprung. 360 kvm karibiskt hus har vi nu♥️. Vi passar på nu när läget är oroligt. Priserna sjunker enormt. Som ett ett ess i rockärmen har vi nu ett hem inte bara i Sverige och Spanien utan även i Venezuela. Lyckan är stor.
För att komplettera det hela så uppfyllde han även Almas dröm. Drömmen om egen häst.

Familjen växte just med Estrella och lilla Bronco. Han skulle köpa en häst men han ville inte separera mamman från fölet så han köpte båda♥️ Han är sån och jag älskar det. Båda hästarna kommer att bo på en väns farm och bli väl omhändertagna. Drömmar som uppfylls. Lycka. Min man är uppvuxen på hästryggen och han har saknat att rida fritt. Nu kan de rida westernstyle bäst de vill. Vår familj har svårt för den europeiska ridstilen. Antar att vi är för passionerade för den. Vi vill ha frihet, inte stelhet..men det är bara vi.. så som vi är.. tur att vi alla är olika ♥️
Bilder på älsklingen med våra hästar.. och här är jag i den tropiskt vita sanden 😂😂😂

Vit sand.. vit snö.. vi behöver väl inte vara så noga med detaljerna🤣.. för er som undrar så är pälsen faux och stråväska från Gröna Gredelina.

Puss på er och tack för att ni tittar in här på bloggen♥️

2 thoughts on “Anledningen till att han rest till andra sidan jordklotet för oss

  1. Helen says:

    Åh jag blir alldeles varm i hjärtat av detta. Det måste kännas underbart, för honom i första hand men också för hela familjen. Grattis till köpet och möjligheterna som följer med detta!!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.