Bilder: Detta vill jag bära i vår- 3 cravings jag har!

Trender eller ej,, jag vet inte.. men tre saker som JAG vill bära i vår är dessa..

Varje vår kommer vissa saker ut i butik som som ett brev på posten, ljus kläder i pastell, kanske lite randigt och något blommönster. Men i år känner jag att jag vill ha rutigt..

Så det få bli punkt nummer 1, du kan klicka på det mesta så kommer du till produkterna!

1. Rutiga plagg, Pennkjolar, byxor, kavajer och kappor i rutigt mönster som annars vanligen syns på hösten.

2. Retro Denim. En annan sak jag gärna har på mig i vår är Retro Denim, tänker mig både ljus och mörkare denim, gärna hög midja, lite vidare ben, kanske en hel jeansdress i härlig 70-tals stil (på jakt as we speak.. ebay here I come)

En annan sak jag gillar extra mycket i vår är prickigt! Ja, jag tror prickigt kommer synas lite överallt och inte mig emot. I like.. så punkt numero tres:

3. Prickigt

En extra bonus är ju att mycket av ovan går att fynda vintage, som den svarta klänningen ovan till höger som jag hittade på Beyond Retro igår.. åhh kan se det framför mig: äta spaghetti i den med röda läppar och vågigt hår.. ha ha ha.. är ni också så? att vissa plagg frammanar hela scener eller är de bara jag som är så filmisk av mig..?

1 thoughts on “Bilder: Detta vill jag bära i vår- 3 cravings jag har!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.