Medicinteknisk hudvård och skinfood

Det här med huden.. vårt största organ.. älskar prata hudvård.. och på Njuta Spa fick vi en en liten privat föreläsning i medicinteknisk hudvård när Camilla Runberg ordnade ett hudvårdsevent.

Jag tog med mig Angelo.. det blir så ibland.. hellre ha med honom än avboka.. gillar inte att avboka om jag kan förhindra det..

Maten och vad vi äter och dricker är minst lika mycket (om inte mer) hudvård än det vi smörjer in oss med. Det hänger ju ihop. Rawfood är ju verkligen nyckeln till glowy skin! Så go mat, riktig skinfood från Rå & Så Love it!!

Karolina fick prova på en mandelsyra! Har ju skrivit om kemisk peeling med just mandelsyra tidigare här på bloggen. Ni som läser kanske kommer ihåg det.. vi andra dokumenterade när Karolina fick sen behandling.

Med oss hem fick vi en påse med produkter från Tebiskin anpassade efter vår egna hudtyp. Tebiskin är ett högteknologiskt och medicintekniskt italienskt märke framtaget av en italiensk dr och med dokumenterade kliniska tester. Avancerat och finns inte att köpa på nätet eller i butik. Finns bara hos utvalda dermatologer. Jag fick med mig ett c-vitamin serum/ glykol syra som jag älskar! Man blandar ihop den själv då det är färskvara och håller då i fyra dagar. Det är de små flaskorna på bilden nedan.

Fick även en tvål och dagcreme som är väldigt effektiva. Givetvis ingen parfym eller utfyllnad.. bara hitech, cleant. Jag gillar ju det, rena produkter, antingen superenkla och smått genialiska i all sin enkelhet eller super hitech.. är nog ingen mittemellan person.. lämnar gärna mellanmjölken till någon annan..

Detta inlägg är i samarbete med
Event by Camilla
Promedical skincare
Njuta spa
Rå & så

1 thoughts on “Medicinteknisk hudvård och skinfood

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.