Vi flydde snöstormen till Alicante – i bilder.

Tänk vad glad jag är över att vi tog beslutet att köpa en bostad i Alicante så vi kunde fly undan snöstormen precis i tid! En vecka har vi varit nere och laddat batterierna.. även bloggen har fått vila lite under sportlovet.. fast vi har inte varit värst sportiga av oss. Ärligt talat har vi mest tagit underbara siestor och promenader.

Det har ju varit kallare än vanligt även här och vi tycker det är mysigt att vara inne med.. men jag har målat..

Både inne och ute på stan.. jag har även fyndat vacker keramik, gräs..

..och den perfekta denimdressen som jag visade här… jag har njutit av att kunna plocka fram vårklänningarna och gått barbent vissa dagar..

Jah har skaffat mig en till tatuering, så att solen alltid är med mig..

.. så har vi så klart njutit av vackra fasader, god mat, cafecito och doften av hav.. tröttnar aldrig.

5 thoughts on “Vi flydde snöstormen till Alicante – i bilder.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.