Därför är jag överlycklig över att åka hem idag..

Jaa.. oftast när jag är borta så vill jag oftast inte hem till Sverige igen.. speciellt inte när vi är här i Spanien.. eftersom det också är ”hem” Vi har ju allt vi behöver här..
Visst bostaden är mycket mindre och vi har mindre saker,, men kanske just därför? För egentligen så behöver msn ju inte så mycket yta eller saker.. man behöver tid, kärlek, god mat och sol! Av det har vi i överflöd här. Men idag packade jag med glädje och ro..

Stoppade ner allt på rätt ställe och i rätt mängd.. ( bara handbagage,, så skönt att slippa vänta på väskor och resa lätt)

Varför denna glädje då? I Sverige är det ju isande vinter och äcklig kyla som gör ont bara man tänker på det.. jo jag är så förbaskat glad för samtidigt som vi landar på Arlanda landar även min älskling♥️ vad är oddsen? Totalt oplanerat men vi landar samtidigt, han från Venezuela och vi från Spanien!! 3 veckor utan varandra är en prövning för oss som alltid är tillsammans♥️

Så även om en liten del av hjärtat alltid stannar kvar i Spanien när vi åker hem så är jag så himla glad över att samla familjen igen.

Trenchklänningen kommer jag använda flitigt i vår och du hittar den här..

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.