Vinn ett frukostset

Tar en lugn morgon.. fortfarande förkyld och lite seg. Sen är det ju alltid lite krävande att anpassa sig till vinter igen när man varit mitt i våren. Vill mest bara dra mer rullgardinen och öppna igen i april, helst efter 1 april så man inte det solen och sen visar det sig vara värsta aprilskämtet!

Tacksam att lite fina saker och god mat gör det hela mycket mysigare.. som frukostsetet från Dekohem & den supergoda mueslin från mymuesli.. har ni testat? Detta är Stockholmsmueslin men nästa gång ska jag nog komponera ihop en egen variant.. Så rolig idé, och perfekt att ge bort om man vill komponera ihop och ge bort en personlig present!

Nu kan du vinna ett frukostset för två från Dekohem. För att vara med i tävlingen så behöver du bara instagramma din frukoststund och använda #myposhbreakfast och motivera varför du vill vinna!

Lycka till!

0 thoughts on “Vinn ett frukostset

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.