Sköldpaddsmönstrat är grejen

Tortoise eller skölpaddsmönstrat gör stor comeback nu, inte kan väl det bara vara jag som märkt det?

Framförallt så gillar jag det på örhängen, solglasögon och detaljer som hårklämmor och väskhandtag.

Här är några av mina favoriter just nu, ett tips är att spana på ebay, där jag hittat mina örhängen tex.

Det jobbiga är att det inte finns så mycket på marknaden ännu, inte i Sverige iallafall. Brukar vara så när jag hittat något jag gillar, en tendens på gång.. då tar det ca 6 månader till ett år innan det kommer ut i handeln i Sverige.. försökte nämligen skaka fram lite tips och fina accessoarer med sköldpaddsmönster åt er men gick bet totalt.. lätt hänt när man ligger lite i framkant men nog så frustrerande ibland. Som sagt jag fick använda mig av Ebay när butikerna här är så sega.. men här kommer lite mer inspiration..älskar skedarna och har velat ha dem länge men har inte lyckats hitta dem. Kom igen nu Sverige!! Har ni några tips så skriv gärna och dela med er 🙂

Kram raringar

2 thoughts on “Sköldpaddsmönstrat är grejen

  1. Thorbjørg says:

    hehe… så gjenkjennelig…. hvor ofte har jeg ikke opplevd det samme opp gjennom årene … trasket butikker opp og ned, søkt og lett og når det endelig er å oppdrive er min interesse flyttet til noe annet {som ikke er å få tak i…!} … 🤪😅 😇😂

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.