Plastic fantastic

Plastväskan, transparent och en riktigt het potatis.. är det för att plastpåsar förbjuds och att man försöker minimera dem som de blivit så trendig? Det började väl någonstans med Celine och deras transparenta påsväska..

Blir ju så klart kluven till detta ur miljöaspekt men kan ändå inte låta bli att tycka att det är så himla snyggt! Mango hade en nästan identisk modell för 199kr som så klart sålde slut i ett nafs.. men jag köpte ett set med 3 transparenta necessärer i Spanien som faktiskt är helt perfekta på flyget.. ni vet all vätska i genomskinliga påsar osv.. som får duga så länge.. har kikat på några varianter på eBay,, kanske klickar hem.. vi får se..

Hade min necessärer som kuvertväska idag.. funkar det med..

Detaljer för dagens outfit är:

Trenchcoat från Beyond Retro

Sneakersocks köpta i Spanien

Plastnececcessär köpt i Spanien

Liten necessäre från Goyard

Solglasögon Celine

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.