Buongiorno a tutti

Buongiorno till er alla!! Måndag och ny vecka.. och vad passar väl bättre än att starta med mitt ”buongiorno”? De flesta känner mig just så, med mitt god morgon från mina insta stories.. det började som en rolig grej men blev till slut ett litet signum..
Eftersom jag är veckans blogg så tänkte jag passa på att presentera mig lite närmare för er som inte hittat till mig tidigare..

Lina Paciello heter jag och min blogg heter som jag, kort och gott. Jag är entreprenör, konstnär och fotograf. Har varit egen sedan jag slutade som flygvärdinna för flera år sedan. Jag har starka italienska rötter och en man från Karibien, Venezuela, detta färgar så klart vårt sätt att leva, tänka och hur vi fångar dagen. Att njuta en smula varje dag, se varandra och stunden, att må bra.. det är sånt jag vill sprida med min blogg. En feelgood blogg där alla känner att de kan få sin slice av la dolce vita. Oavsett om det kommer till inredning, mat, stil eller tankesätt. Det handlar om inställning och olika sätt att tänka. Du kan även läsa 15 saker om mig här http://nouw.com/linapaciello/-15-saker-du-inte-visste-om-mig-1-32743240

Så med detta inlägg ger jag dig ett varm välkomnande till mig, hoppas du kommer att trivas och må bra här.. kanske finna lite inspiration och glädje tillochmed♥️
Följ mig gärna även på instagram, vore jättekul.. där hittar ni mig med samma namn @Linapaciello

För er som undrar så kommer sidenklänningen på bilden från Studio Heijne som gör måttanpassade plagg i finaste siden. Love.

Välkomna till mig♥️

25 thoughts on “Buongiorno a tutti

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.