Måndagskamel – en dagens

Om man ser positivt på det så är snöslasket ett tecken på att våren är på väg.. eller? Men än så länge så får man klä sig lager på lager.. detaljer hittar du längst ner i inlägget..

Så kallt att även stolparna klär på sig..shit..stor maxi tröja är räddningen..

Idag har jag hunnit med lite kontorstid och har börjat skissa på en katalog för mina produkter.. har ju börjat samarbeta med en agentur och de har kommit med en ”önskelista” bland annat en katalog.. eftersom vi är ett ganska litet bolag så sätter jag personligen tänderna i detta..
Sen har jag hunnit hämta ut lite paket för kommande samarbeten, hoppas jag hinner visa er lite av det imorgon redan. Ett nytt märke som nyss lanserat i Sverige. Sånt är alltid kul. Gillar när mindre bolag satsar och köööör.. kanske för att jag själv känner att jag lätt kan relatera.. inte alltid lätt att vara egen, även om det är kul med!

Detaljer från dagens outfit:

Kappa: Mango (förra Året)
Sidenklänning: HM (fr premium quality koll)
Maxitröja i ull: HM
Boots: Mango
Solglasögon: fr kinesen på hörnet nere i Spanien
Väska Fila: Urban outfitters

Baci 💋

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.