Retro Rosa – en dagens denna fredag i solen

Här sitter jag och väntar på våren.. Casual friday som de säger, för mig innebar det mjukaste manchester i rosa och gosig stickad jacka. Även om solen tittade fram så var det ju kallt.. men ändå himla skönt att det var lite soligt.. och tänk att nästa vecka är det vårdagjämning och allt. Längtar!!

Snart kommer vi nog börja se alla människor som står längs husväggar och suger i sig d-vitamin hahah. Jag tjuvstartar lite.

Köpt lite fredagsblomster har jag också, förutom att ha jobbat idag.. Vad tycker ni om den rosa nätkassen? visst är den söt!?

Har fått in den i begränsad upplaga i webshopen, så om ni är intresserade så tipsar jag er att skynda för det finns inte många i lager.

Hittade dessa solglasögon i morse när jag fotade bokhyllorna till er, de låg i en av askarna.. jag som letade mig galen efter dem under flera månader.. Så himla roligt när man hittar små skatter i alla jäkla boxar och lådor man har där hemma 🙂 Det är ett par gamla Le Specs brillor. Tror det är mina mest använda solglasögon. Vad glad jag blev! Visst påminner de om ett par av de solglasögon jag tipsade om igår här ..?

Vad tycker ni om kombon rött och rosa? visst är det fint? Nu är ju detta lite mer vinrött än klarrött men jag tycker det passar det med. Brukar ofta köra den kombon. Älskar för övrigt manchester, ni som har läst min blogg ett tag vet redan detta.

För er som vill ha detaljer så kommer de här:

  • Solglasögon Le Specs (gamla)
  • Nätkassse Gröna Gredelina Här
  • Cashmere tröja Davida Cashmere Här
  • Manchesterbyxor Mango (slut hos Mango men liknande finns här)
  • Stickad jacka Promod
  • Vita stövletter liknande här

Så vill jag passa på att önska er en riktigt mysig fredag🌸

8 thoughts on “Retro Rosa – en dagens denna fredag i solen

  1. Gabriellaagaude says:

    Personligen tycker jag inte att det är jättesnyggt med rosa och rött tillsammans men ibland kan det faktikst vara riktigt snyggt så beror helt på vad det är för kombo och vilka nyanser av rött och rosa. Btw du är jättevacker! <3

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.