Njuta en smula på lördagsmorgon

Bästa stunden på veckan.. lördagmorgon och tid i överskott. Tid är väl den ultimata lyxen? Iallafall om du frågar mig. Tid att skumma mjölk, tid att känna efter, tid att äta en frukost och sen en till bara för att…

Jag kör en sån morgon idag.. tar mig tid att försöka läsa franska nyheter för att jag kan och jag vill..tycker om att ta det lugnt ibland på morgonen. Tror jag vaknade och somnade om säkert 4 gånger.. så lätt att man hamnar i ekorrhjulet.. måste upp, måste fixa, måste hit och dit och sen träna.. men ibland måste man faktiskt ta det sakta också..

Det blev en fruktbowl till frukost idag♥️ med mango, banan, hallon, mandlar och linfrö. Gott och enkelt.
Kanske blir något mer sen, kanske inte.. solen skiner idag och jag ska ta en promenad till gymet så småningom. Ska bara sträcka på mig först. No stress!

Hoppas ni får en underbar start på er lördag!
Om ni undrar vart porslinet är från så kommer det från Dekohem och finns även hos Lilla byrån här. Bakom båda företagen står grymma kvinnor som jag gärna lyfter lite extra♥️
Kram på er!

31 thoughts on “Njuta en smula på lördagsmorgon

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.