SOL I SIKTE OCH ENKEL OUTFIT I MYSIG FUSKPÄLS.

Iklädd en enkel svart outfit och mysig fuskpäls tar vi bestämda kliv mot det nya året. Jag vet att många känner sig lite trötta så här års, mörkret gör sitt och det kan kännas lite som luften gått ur en. Men nu har det vänt, solen stannar en minut längre varje dag. Detaljer om min outfit hittar du längre ner i inlägget.


De lediga dagarna under jul gjorde nog susen för mig för jag känner en riktig nystart sprudla. Lust till träning och bra kost. Har sovit ut och det är nog viktigare än vad man tror. Så har jag påbörjat min bikarbonatkur med. Ni kan läsa mer om den här. Efter bara några dagar känner jag mig bättre. Jag kombinerar den med måttlig träning. Mer vatten och massa grönsaker tillsammans med d-vitamin och järn. En kombination som fungerar jättebra för mig när det kommer till att mota bort vintertröttheten.

Jag passar också på att gå ut under dagens ljusa stunder, på lunchen tex för att få lite ljusterapi. Det är superbra för humöret.


Att komma in efter en kall promenad och dricka roiboste eller annat örtte är ljuvligt. Jag har nu trappat ner lite på kaffet och dricker desto mer örtte. Speciellt framåt egöftermiddagen.

Jag läste någonstans för flera år sedan att det är viktigt för välmåendet på vintern att låta solljuset möta ögonen. Inte så man måste stirra in i solen men ni vet.. inte ha solglasögon hela tiden utan suga i sig solljuset. Det sitter i och jag tycker det stämmer, mår bra av det. Testa och se!


Hur känner ni nu när året närmar sig sitt slut? Är ni duktiga och summerar innan ni ser framåt? Jag är inte så sentimental av mig när det kommer till nyår men jag gillar lite symboliken i ett nystart, nya tag och så., jag kommer inte att göra några drastiska förändringar eller så. Jag fortsätter tänka balans och möjligtvis att jag vill försöka mig på lite mer egentid i form av träning. Hann inte riktigt med träningen förra året så om jag får bestämma (vilket jag får) så ska min hälsa och min träning hamna än mer i fokus. Det är nog det enda jag känner att jag skulle vilja förändra och jag tänker att jag slutar året så som jag vill att det nya ska börja. Varför vänta?

Detaljer om min outfit hittar du här; Skor Mango// Väska Vintage// Byxor ZARA Basic// Tröja ZARA// Fuskpäls 2nd Day//Rosett Etsy//

Så man kan säga att jag är redo att säga by by 2018.. eller vad säger ni? Är ni redo för en nystart?

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.