KÄRLEK TILL KERAMIK

Kärleken till rustik keramik fortsätter att växa. Jag tipsar om urnor, fat skålar och karaffer.

En trend? ja visst är det en trend. Dessutom verkar den växa till sig. Den rustika keramiken. Gärna handdrejad. Personlig och unik. Jag tipsar om mina favoriter i butik just nu.

Nedan ser ni lite rustik keramik som jag har hemma och som är några av mina nuvarande favoriter. Urnan till vänster är mitt senaste köp. Ett secondhandfynd. I första hand skulle jag vilja pusha för just secondhand objekten. Det finns mycket att välja mellan och du har större chans att ha något helt eget.

Men dessa som jag handplockat är verkligen så fina och jag tror jag kommer köpa några av dem jag med. Klicka på bilden så kommer du till produkten.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.