ASSYMETRISK LINNING, EN KJOL PÅ NYTT SÄTT.

En assymetrisk knäppning i linningen ger ett helt nytt uttryck.

Jag såg det först på pinterest, sedan någon bild på instagram. Byxor, jeans och kjolar där linningen är assymetriskt. Jag fastnade för den detaljen. Snyggt. Jag tänkte även genast att det var en bra ide för alla de plagg som sitter lite för stort i midjan. Bara att flytta på knappen snett nedåt / inåt.

Snyggast just nu är nog denna kjol från Rika Studios

Eller som dessa Criss Cross jeans från Agolde

Så jag tänkte tipsa om hur jag enkelt skapade stilen på en kjol som var en storlek för stor. Jag flyttade helt enkelt knapparna. Satte på mig kjolen och måttade ny plats för knapparna medan kjolen satt på. Jag brukar alltid rekommendera att man skannar av second hand innan man köper något nytt. Dels gör man något för miljön men du får även en mer unik garderob. I detta fall kanske det är svårt att hitta en kjol med denna linning men å andra sidan så är det lätt åtgärdat.

Så här blev iallafall min lilla 5 min remake.

Jag smyger in lite höst och har min nyfyndade skinnskjorta till kjolen. Kjol, skjorta och väska är vintage / secondhand.

Skorna är gamla, jag dammade av dem och lät dem komma ut ur garderoben igen.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.