EN OUTFIT, TVÅ LOOKS

Så enkelt egentligen, samma outfit men två helt olika uttryck. Jag syftar inte på att byta till högklackat för att gå på middag direkt efter jobbet på en fredag. Nej jag syftar på en torsdagsoutfit en vanlig dag på kontoret som passar lika bra på söndagens promenad med stop på mysigt café.

När kläderna är enkla och tidlösa så blir de även mycket mer mångsidiga och användbara. Samma plagg går att klä upp och klä ner samt matcha i nästan oändliga kombinationer.

På bilderna ovan har jag identisk outfit men se villken skillnad bara för att jag bytt skor väska, eller ja den lilla väskan liger i stråväskan för jag brukar ha med mig en större varient eller en shoppingtote av något slag ifall jag måste handla på vägen hem. (vilket oftast är fallet..)

Stickad tröja från Massimo Dutti men några år gammal.

Kappan är från Zara och finns i butik nu. Byxorna i stretchig manchester finns på HM i butik nu. Skor New Balance och Toteme.

När temperaturen sjunker lite mer så kan jag använda samma outfit igen men byta till ett par loafers med en liten strumpa eller ett par ankelboots. Kanske en halsduk och stickade fingervantar med.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.