MATCHA HÖSTEN I RUTIGT

Rutigt hör hösten till, visst? Men inte måste det väl vara små rutigt och klassiskt? Stora rutor som dessa är klassiskt det med. Nyklassiskt eller vad man ska säga. 70-tals klassiskt, Ellen vad tycker du?

Jag tänker mig New York under slutet på 70-talet..

Föll som en fura när jag hittade denna jacka, på herravdelningen så klart. Finns så mycket bra att hämta inne på herrarnas. Har alltid gillat att mixa in lite maskulina plagg och snitt. Dessutom är den så mysig! Min dotter tycker det är det fulaste plagget i min garderob men jag älskar den.

Jag såg en liknade jacka på Anine Bing för någon månad sedan och kunde inte riktigt släppa den. Så när jag såg denna (på Afound) var det ingen tvekan om saken. Anine’s kostar 400 dollar, min några hundralappar helt ärligt men ett desto bättre kap då. Min är från Weekday.

Resten är gammalt, stövlarna med, men ni vet ju att jag tycker om att lyfta även äldre plagg och inte bara uppmuntra till nyköp. Tänker att det kan inspirera lika mycket ( om inte mer..) dessutom tyckte jag att fransarna kändes helt rätt till denna look.

Denim on denim, jeansskjorta är en gammal Marco Polo

Avslutar med bilden på supersnygga Anine som inspirerat mig.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.