TRE KLASSIKER I EN LOOK.

Tre tidlösa och enkla klassiker. Om jag måste välja en klassiker som är min absoluta favorit så väljer jag en vit skjorta, alla vet att det är ett måste i basgarderoben, absolut inte tråkigt på något sätt. Öändliga variationsmöjligheter och en evig klassiker. Trots detta så tycker jag att jag ser alldeles för få vita skjortor på kvinnor i vardagen. Varför är det så? En vit skjorta är alltid rätt och aldrig fel.

Idag bär jag min klassiska vita skjorta ihop med 2 andra klassiker.. jag antar att du ser vilka? Ett par vintage Levis och den lilla svarta väskan.

På bilderna har jag på mig skjorta (gåva) från nystartade SHESIZE, de gör skjortor som är sydda och anpassade efter din storlek på BH-kupan. Inga mer glipor. En skjorta i två färger och 35 olika storlekar.

Andra vita skjortor jag valt ut finner du nedan (adlink)

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.