ENKELT KLÄ SIG I SET.. STICKAT PÅ STICKAT.

Hej måndag och ny vecka! Har så mycket roligt inplanerat denna vecka så har riktigt längtat efter måndag. Idag visar jag upp en klassisk höstoutfit i stickat. Så där lagom dressat men ändå mysigt och casual. Ett set i två delar från klassiska Polo Ralph Lauren. Visst är det mysigt med alla stickade plagg till hösten..? Jag föredrar mina stickade plagg i mjuk ull och inte syntetiska material. Jag vill ju att plaggen ska värma mig och andas på samma gång. Syntetiska material har en tendens att antingen få dig att svettas eller frysa ihjäl samtidtigt som de blir noppriga efter två tvättar. Känns inte så meningsfullt i längden. Något värt att tänka på nästa gång du ser en gosig tröja i butik. Jag kollar alltid material innan jag köper. Hur som helst tillbaka till detta ljuva set…

Ett klassikt chevronmönster i matchande set. Att väja ett helt set är ett väldigt enkelt sätt att få till en outfit som genast ser väldigt genomtänkt och harmonisk ut, även om du egentligen inte lagt ner mer än några minuter på att göra dig iordning. Årets höstkampanj för Polo Ralph Lauren kampanj är: “Ralph Lauren goes to Paris”, Dog redan där.. lägg på höst på det och jag faller som en fura. Hur ljuvligt..? kan det ens bli mer klassiskt än så? En klassisk höst i stan. Pratade så sent som i morse om just det, att jag verkligen gillar höst i stan. Visst är natuen härlig på hösteen men ddet är något specielllt med stan på hösten.. Dressat och lite matchande löv här och var. På sommaren är jag den första att fly stan men höst och vår kan vara nästan magiska.

Du hittar setet här

Jag har funderat över varför jag älskar hösten så mycket och jag tror det beror mycket på att Angelo föddes under oktober. Enda sedan han föddes har jag sett på hösten med andra ögon. Jag älskar färgerna, framför allt de jordiga tonerna som för tankarna till skördemarknad till varm choklad och starkt varmt kaffe.

Visst låter höst i Paris helt ljuvligt..? -Men jag måste ändå flika in och säga att höst i Stockholm är himla fint det med. Denna höst har jag verkligen stannat upp och njutit. Tagit in alla färgnyanser, tittat på löv som virvlat i luften. Jag har fikat mycket mer än jag brukar och jag har inte rusat.

Denna outfit skulla jag lätt kunna bära både till vardags på kontoret samt på en helg med fika och en tur till ett mysigt museum eller en konstutställning. När det blir ännu kallare adderar jag strumbyxor och tjockare kappa.

Kram Lina.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.