Tid för te och fina tekannor

Kom så tar vi en kopp te så löser det sig ska du se.., visst ät det lite så..? Ett enkelt sätt att varva ner och ta sig tid för sig själv eller någon annan, en kanna te. Tiden är här då jag dricker kopiösa mängder med te, dels för kylan men även på grund av min intermitenta fasta. Te är även en stund av lugn och gemenskap. Jag dricker kaffe på morgonen men te efter 16:00 på eftermiddagen och än mer framåt kvällen. Jag har därför gått över till att tillreda mitt te i kanna istället för en kopp i taget. Så på kvällen gör jag min lilla kanna med te och tar med mig den upp i sovrummet och dricker mina koppar tillsammans med någon serie eller en bok.

Jag gillar te i lösvikt bäst. Det är lite som att handla godis, det luktar så gott och så slipper man även allt onödigt skräp i form av tepåsar och förpackningar. Eftersom jag dricker mitt te på kvällen så är det olika örtteer jag föredrar. Det blir mycket grönt te såklart. Är inne på en burk med grönt violte från Laduree just nu. Så gott.

Jag har en kanna som filtret sitter inuti vilket gör det väldigt enkelt. Enklare än tesilar tycker jag personligen. Min tekanna är härifrån men jag har även valt ut några andra te relaterade saker som jag tycker är riktigt fina.

Finns här
Finns här

Lite annat fint teralaterat.. (adlinks)

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.