Fuktbomba huden inför vintern

i samarbete med Bella skincare

Idag kom vintern med kyliga vindar känns det som. Lägg på torr inomhusluft och du får en hud i obalans som är lite torr, grå och glåmig. Iallafall min hud. I år tänkte jag därför jobba lite i förebyggande syfte och förbereda huden ordentligt inför vintern. Jag testar att fuktbomba huden med Infuzion skinboost. Något som kommer förenkla min dagliga hudvårdsrutin. Förresten så är jag nyklippt med. Kortade av en dm ungefär. Kände för att börja om från början. Fräscha till det. Och idag står ansiktet på tur för lite boost.

Tro mig jag älskar hudvård men är ganska petig med vad som används. Dels för att det mesta verkar få min hud ur balans istället för tvärtom men även för att jag är speciellt förtjust i effektiv hudvård. Det får gärna gå snabbt till vardags annars är risken att det inte blir av alls.

Bella på Bella Skincare är utbildad & proffsig.

Jag testar därför en behandling som heter Infuzion skinbooster på Bella Skincare i Kungens kurva Shoppingcenter (Stockholm Elite Clinic) som bokstavligt talat infuserar fukt i mängder ner på djupet i huden. Behandlingen är ganska ny och det är hyaluronsyra som slussas in i dermis med hjälp av el istället för nålar som man hade förr. Därför får man hålla i en liten mackapär (för att leda elen)

Huden tillförs även aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter. Ja ni hör ju varför jag ville testa denna behandling.

När hyaluronsyra förs djupt ner i huden med ström, via hårfolliken och svettkörteln fylls dina fina linjer och rynkor ut och du får en jämn hudton med direkt synlig och vacker lyster. Före behandlingen fick jag en rengöring och en syra för att se till att huden är helt ren innan man börjar.


Infuzionbehandlingen tillför huden ett serum, Cytocare som är till bredden fyllt med viktiga aminosyror, vitaminer och mineraler som alla rollas in i dermis*. Det behövs varken nål eller injektion!

Denna fuktbombande hudbehandling är enkel, helt smärtfri, prisvärd och ger ett omedelbart föryngrande resultat.
Infuzionbehandlingen/infusionen liknar en föryngringsbehandling med skinbooster resultatmässigt MEN denna är helt och hållet utan ett enda nålstick vilket gör att man undviker svullnader, rodnad eller blåmärken, som annars brukar uppstå under skinboosterbehandlingar. Efter behandlingen fick jag en lugnande mask och allt ska sitta kvar över natten och gotta sig. Viktigt att man inte sköljer ansiktet på kvällen. Jag valde därför att göra behandlingen på eftermiddagen så jag bara kunde åka hem efteråt.

Jag har valt att göra denna behandling på Bella Skincare som är en del av Elite Clinic. Det ligger så himla bra i Kungens Kurva. Ni vet det där ganska nya shoppingcentret precis mittemot Ikea. Perfekt för då kan jag parkera smidigt och passa på att göra en inköpsrunda samtidigt.

One thought on “Fuktbomba huden inför vintern

  1. Pingback: FUKTBOMBA INFÖR VINTERN - Veni Vidi Visa

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.