Thanksgiving med Lexington

En middag för att visa sin tacksamhet för det man har i livet. Något så enkelt men som många glömmer bort när livet rusar i all hast. Att känna tacksamhet är nyckeln till lycka sägs det och vad är då inte mysigare än att ha en middag för att stanna upp och känna efter. Reflektera lite vad man är tacksamöver. Säkert blir listan längre än vad man kanske tror. Igår höll By Babba och Lexington en Thanksgiving middag inne på Ostbutiken. Ett paradis för en ostälskare som mig. En av de få ställerna som tar in hel parmesan och styckar själva. Bakom detta lilla hål i väggen ryms ett härligt kök där vi samlades för att tillaga middagen tillsammans.

Sås till kalkonen är redo..

Mästerkockar, Niklas och Philip.

Isolina hackar brysselkålen,

Varmt, stimmigt, glatt och familjärt.

Sedan bar vi ned vår mat till källaren till ett underbart dukat bord i Lexington och Thanksgiving anda.

Detta var faktiskt min första Thanksgiving middag och jag måste säga att det faktiskt är en himla mysig tradition. Samla vänner och utrycka sin tacksamhet. Kanske kan kännas lite klyschigt men jag tror det är viktigt. Det blir mer konkret om man tar en stund för att stanna upp och se vad man faktiskt har.

Så detta är nog en tradition jag mer än gärna tar till mig och jag hoppas du gör det med.

1 thoughts on “Thanksgiving med Lexington

  1. Pingback: THANKSGIVING MIDDAG MED LEXINGTONFAMILJEN - Veni Vidi Visa

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.