De svarta basplaggen

Jag fick frågan för ett tag sedan om vilken färg som var mitt safecard, precis som för många andra så faller svaret på svart. Finns nog ingen färg som är så användbar som svart trots allt. Dets kulle väl vara på bröllop och dop som det kanske inte passar så väl men annars så fungerar det året runt och alla tider på dygnet. Strax efter svart kommer beige och vitt som två starka runners up. Alla tre ihop är dessutom klockrena. Det är min personliga övertygelse att alla borde äga tre svarta basplagg;

  • En svart kjol,
  • Ett par svarta byxor
  • En svart tröja.

En otroligt användbar bas. De räcker med att byta skor bara så har du ett helt nytt uttryck. På bilderna nedan så bär jag faktiskt en klänning och inte kojol vilket gör det ännu mer användbart och flexibelt.

Jag skulle lika gärna kunna ha detta med en liten klack eller med sneakers, ni förstår ju vilken skillnad det blir, visst? Eller lägga till ett lager som här när jag har samma kläder fast med min trenchcoat. (Ett annat bra basplagg)

Mina plagg är inte nyinköpta men jag ahar samlat lite liknande plagg här nedan om du känner att du skulle vilja ha något liknande.

(Innehåller Adlinks)

1 thoughts on “De svarta basplaggen

  1. Pingback: TRE SVARTA BASPLAGG - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.