Jag provar omorphia 2.0

I samarbete med Totalhälsa

Under den senaste månaden så har jag provat en behandling som heter Omorphia. Jag har gjort behandlingen på mina ben och anledningen till att jag gjort denna behandling är att jag har dålig blodcirkulation men framförallt pg a att hjälpa lymfsystemet. Det bortglömda lymfsystemet som är kopplat till så mycket i våra kroppar. Ofta brukar man felaktigt säga att man har dålig blodcirkulation fast det egentligen är dålig lymf cirkulation man har. Till saken hör att jag lätt samlar på mig vätska så jag har lärt mig att äta lite salt tex. Jag har även lärt mig att min kropp mår bra av olika typer av massage för att hjälpa kroppen på traven och jag tror det finns många precis som mig där ute.

Varför inte bara göra vanlig massage då?

Vanlig massage är jättebra det med och jag tror det underskattas alldeles för mycket. Under mina år utomlands bl a i Venezuela och Spanien så vande jag mig vid att få massage som “skulpterar” kroppen. Inte lika vanligt här i Sverige. Här är det kost och motion som gäller vilket är grunden för en frisk och stark kropp men massagen är grädden på moset.. Det som gör den där lilla skillnaden, bryter platån osv. Förutom att det är bra för cirkulation av både blod ochg lymfsystem så får du som bonus även bättre hudstruktur, mindre celluliter och ofta lite mer “tight/slimmad” kropp. Vill inte prata om smalhet för det är inte intressant i sammanhanget för mig och jag vill inte spä på någon hets på något vis. Mina celluliter är av den typen som gör ont om jag låter dem härja fritt så jag måste hålla efter dem och då är Omorphia mycket effektivt.

Vad är Omorphia?

Omorphia är en behandling som verkligen ger fantastiska resultat. Jag har gjort 4 behandlingar under 1 månad på mina lår. och man använder en väl utvecklad kavitationsteknik där fettcellerna sprängs sönder så att man sedan kan förbränna fettet med lättare motion. Efterbehandlingen består av radiofrekvens, mekanisk massage, infrarött ljus samt vacuum. Dessa tekniker ökar cirkulationen, minskar fettcellerna, minskar ödem samt stramar upp huden.

Detta är en behandling som känns och jag gillar det. Huden blir varm, det knådas ordentligt och jag fick även lite blåmärken för vi körde på max. Jag brukar få lite blåmärken när jag går på vanlig massage med så kanske jag som är lite känslig. Benen känns så lätta efteråt och mycket mindre svullna. Minst en byxstorlek i förändring. Säkert en mix av vätska, slagg produkter och fett. I samband med behandlingarna kissade jag extra mycket och det bästa var att jag fick mycket lättare att springa. Den där tunga känslan i benen är borta.

Jag har kombinerat mina behandlingar med lite extra mycket träning, äta hälsosamt och dricka vatten. Delvis för det bästa möjliga resultatet men även och kanske framför allt för att det blev lustfyllt igen. Ni vet när man verkligen vill springa och det känns skönt och inte tungt. Älskar även hur hudstrukturen blivit bättre och celluliterna minskat.

Det finns inte så många som utför dessa behandlingar och jag har gjort mina behandligar hos Totalhälsa i Stockholm. Inlägget är i samarbete med Totalhälsa men all text och tankar är mina egna. Jag gjorde min omorphia behandling med Suela, en väldigt varm och fin person som jag verkligen kan rekommendera.

1 thoughts on “Jag provar omorphia 2.0

  1. Pingback: JAG PROVAR OMORPHIA 2.0 - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.